Web Analytics Made Easy - Statcounter

بالاج یکی از 53 عکاسی است که درباره زندگی های پر از درگیری از افغانستان , بوسنی و حتی آمریکا تحقیق می کند و با عنوان «جنگ فقط نصفی از ماجراست» آن ها را جمع آوری می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نگارانه؛ده ها دختر دانش آموز به کتاب های خود خیره شده اند, روسری های سفیدشان در تاریکی برق می زند, و همینطور درس را دنبال می کنند ممکن است همین دانش آموزان روزی مدرکی بگیرند یا حتی شغلی پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از دانش آموزان ایستاده است, و به معلم خود نگاه می کند یا شاید هم در رویا های خود گرفتار شده است.

 این عکس که نور پنهان افغانستان نام دارد به عنوان بخشی از پروژه عکاسی لهستانی به نام مونیکا بالاج گرفته شده است که نشانگر واقعیت های پیچیده و زندگی های پر از درگیری است. موضوع درسی بالاج, افغان هایی بودند که در سال 2001 جنگ را تجربه کردند- همه زنان توسط طالبان از تحصیل و کار محروم شدند و همین طور زندگی کودکان به دلیل خشونت های افراطی نابود شد.

بازگشت دختران به نیمکت مدرسه های دولتی و تحصیل هزاران دانش آموز, خود یک نوع پیروزی است. ولی حالا این کلاس ها به چادر تبدیل شده اند و از خطراتی مانند وجود عقرب رنج می برند. در مناطق دیگر دختران برای ادامه تحصیل تهدید یا حتی مورد حمله قرار می گیرند. حتی اگر آن ها در آینده فارغ التحصیل شوند و کاری پیدا کنند باز هم مجبورند توسط مردان کنترل شوند. و جنگی که با سرنگونی طالبان به اتمام رسیده دوباره شروع خواهد شد.

بالاج یکی از 53 عکاسی است که درباره زندگی های پر از درگیری از  افغانستان , بوسنی و حتی آمریکا تحقیق می کند و با عنوان «جنگ فقط نصفی از ماجراست» آن ها را جمع آوری می کند.

عکس ها از مکان هایی گرفته می شوند که جنگ هنوز در آن ها ادامه دارد, یا جدیدا در آن مکان جنگ بوده و یا در آنجا جنگ به اتمام رسیده است.

آن ها در سال های سپری شده از ضرب و شتم های طولانی مدت, زخم ها, چالش های بازسازی مناطق ویران شده و همه چیز و همه کسانی که زندگی خود را از دست داده اند,  عکس تهیه کرده اند.

این عکس ها با چند خط از اشعار, شاعری لهستانی به نام لارت ویسلا سیمبرسکا که حدود دو سال را در جنگ سپری کرده و از جنگ هم خاطره دارد, آمیخته شده بود.

او در اشعار خود نوشته است:« نه صدایی هست و نه فرصتی برای گرفتن عکس/ و سال ها طول می کشد تا/ همه دوربین ها به صحنه جنگ برگردند.»

این پروژه به زیبایی تصحیح و تکمیل شد.

جنگ فقط نصفی از ماجراست: پروژه ده ساله ای که توسط انتشارات لوییز منتشر شد.

منبع: گاردین/ چهارم فوریه

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۱۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه

طالبان سرگرم همکاری با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز منطقه ای تجارت انرژی است که فروش نفت از روسیه به جنوب آسیا را تسهیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان افغانستان، قزاقستان و ترکمنستان اخیرا در کابل، درباره ایده ایجاد یک هاب انرژی و لجستیک در ولایت هرات در غرب افغانستان، گفتگو کرده اند.

نورالدین عزیزی، وزیر بازرگانی موقت طالبان به رویترز گفت: این سه کشور قصد دارند در این هاب سرمایه گذاری کنند که انتظار می‌رود هاب فروش نفت روسیه به کشورهای جنوب آسیا از جمله پاکستان باشد.

این مقام طالبان اظهار کرد: بر اساس گفتگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.

عزیزی به رویترز گفت: پس از نشستهای سه جانبه هفته گذشته در افغانستان، تیمهای فنی از افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان ظرف دو ماه آینده، پیش نویس توافق نامه ای را تهیه خواهند کرد که برنامه های رسمی برای هاب جدید انرژی را مشخص می‌کند.

به گفته عزیزی، این مرکز لجستیک در ابتدا قرار است ظرفیت یک میلیون تن نفت را داشته باشد، اما وی مشخص نکرد که این مرکز چه زمانی می‌تواند فعالیت خود را آغاز کند.

وزارت بازرگانی قزاقستان در بیانیه ای به رویترز گفت: قزاقستان به نوبه خود، به توسعه جاده ها و راه آهن از طریق افغانستان برای برقراری ارتباط با خلیج فارس و جنوب آسیا چشم دوخته است.

در حال حاضر، صادرات نفت خام قزاقستان به لجستیک در روسیه و بنادر این کشور در دریای سیاه، وابسته است.

طالبان در فروش نفت روسیه مشکلی نخواهند داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در پاییز سال ۲۰۲۲، وزیر بازرگانی طالبان اعلام کرده بود بر اساس قرارداد با روسیه، افغانستان سالانه یک میلیون تن بنزین، یک میلیون تن دیزل، ۵۰۰ هزار تن گاز نفتی مایع و ۲ میلیون تن گندم دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • پیروزی شش گله سرخپوشان هرات مقابل استقلال کابل
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • کمک بشردوستانه چین به هلال‌احمر افغانستان
  • سفر هیأت تجاری و اقتصادی ترکمنستان به افغانستان
  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • به صدا درآمدن زنگ روز معلم در مدرسه دخترانه شهید امام بخش + تصاویر